Jedyny taki produkt dostępny na rynku. Przygotowana kompozycja smakowa łączy BIO olej słonecznikowy z naturalnym aromatem orzecha włoskiego, nadaje olejowi doskonały smak i zapach charakterystyczny dla orzecha włoskiego.
BIO Olej Słonecznikowy Orzech Włoski
Połączenie oleju słonecznikowego BIO i naturalnego ekstraktu papryki ostrej pozwoliło stworzyć olej, który stosuje się jako ostrą przyprawę, ponieważ posiada wyrazisty, pikantny smak. Nie nadaje się do smażenia czy gotowania, ale użyty w sosach, marynatach nadaje ostrzejszego ...
Olej BIO Słonecznikowy Ostra Papryka
BIO olej słonecznikowy z dodatkiem naturalnego ekstraktu pieprzu jest wyjątkowym produktem, dzięki któremu przygotowany posiłek będzie posiadał zawsze doskonały i powtarzalny smak.
Olej BIO Słonecznikowy Pieprz
Idealnie sprawdzi się do stosowania na zimno, jak i do sałatek, potraw lub bezpośredniego spożycia.
Olej konopny
olej lniany (z nasion lnu) – to seria najwyższej jakości
naturalnych olei tłoczonych na zimno.
Idealnie komponują się jako dodatek do mięs, ryb, warzyw i sałatek.
Znakomicie smakują z dobrym pieczywem.
Olej lniany
Idealny do stosowania na zimno, jak i do sałatek, potraw lub bezpośredniego spożycia
Olej lniany
Idealny do stosowania na zimno, idealny do sałatek, potraw lub bezpośredniego spożycia.
Olej lniany
Olej lniany wyróżnia się wśród olejów konwencjonalnych. Doskonale zastępuje przyprawy sprawiając, że przygotowany posiłek posiada zawsze doskonały smak. Ze względu na stosowaną technologię produkcji tłocznia na zimno olej posiada doskonały smak typowy dla nasiona lnu.
Olej Lniany Wielkopolski
Lubczyk, inaczej naturalny afrodyzjak zamknięty w butelce. Jego intensywny smak zawarty
w każdej kropli oleju będzie idealnym dodatkiem do zup i sałat.
Świetnie smakuje również z dobrym pieczywem.
Olej lubczykowy
Starannie dobrane rodzaje pieprzu pozwoliły
na uzyskanie wyrazistego smaku. Znakomicie
podkreśla smak mięs oraz podrobów. Idealnie
komponuje się także z rybami oraz sałatkami i dobrym pieczywem.
Olej pieprzowy
Bardzo dobrze podkreśla makaronów, smak owoców morza i sałat. Idealny
także jako marynata czy dodatek do dobrego pieczywa.
Olej pomidorowy
Wyśmienicie komponuje się jako
dodatek do warzyw, sałatek, mięs oraz ryb. Zachwyca również swoją
prostotą: znakomicie smakuje z dobrym pieczywem.
Olej porowy
Olej rydzowy tradycyjny jest olejem produkowanym według tradycyjnej receptury, który swoją oryginalność potwierdza znakiem Komisji Unii Europejskiej – GTS – Gwarantowana Tradycyjna Specjalność.
Olej Rydzowy Tradycyjny Wielkopolski
olej rzepakowy (z nasion
rzepaku)– to seria najwyższej jakości
naturalnych olei tłoczonych na zimno.
Idealnie komponują się jako dodatek do mięs, ryb, warzyw i sałatek.
Znakomicie smakują z dobrym pieczywem.
Olej rzepakowy
Olej rydzowy tradycyjny jest olejem produkowanym według tradycyjnej receptury.
Olej Rzepakowy Wielkopolski