Soczyste i pachnące jabłka tylko od polskich dostawców, długo i wolno gotowane, a następnie połączone z wyborną białą czekoladą.
Białe jabłuszko
Sos przygotowany według tradycyjnych metod. Powstał z połączenia najlepszej odmiany soczystych gruszek z Mazowsza, cebuli, słodko-kwaśnej żurawiny, czosnku oraz ostrych przypraw.
Chutney gruszkowy
Niepowtarzalne połączenie sycylijskiej cytryny oraz pędów sosny. Produkt nie zawiera konserwantów.
Cytrynki w syropie z pędów sosny
Wspaniałe połączenie cytryny i imbiru o prozdrowotnych właściwościach. Produkt nie zawiera konserwantów.
Cytrynki z imbirem w syropie
Wyjątkowe połączenie południowej cytryny i miodu. Produkt nie zawiera konserwantów.
Cytrynki z miodem
Idealne połączenie cytryny z rumem i cukrem. Produkt nie zawiera konserwantów.
Cytrynki z rumem w syropie
Cała masa śliwek zanurzonych w czekoladowej kąpieli czyli podwójna dawka endorfin w postaci aksamitnego musu przeznaczonego do walki z chandrą, lub jako dobry początek dnia. Idealny do naleśników, dań śniadaniowych czy deserów.
Czekolove śliwkowe
Truskawki w czekoladzie i to jeszcze w formie aksamitnego musu? To musi być luksusowa przyjemność na wyciągnięcie ręki, którą odkryjesz w naszym zaczarowanym słoiczku.
Czekolove truskawkowe
Klasyka w czystej postaci, czyli kawałki soczystych wiśni skąpane w czekoladzie. Wspaniały pomysł na chwilę zapomnienia i przyjemności, a także na niebanalną poprawę humoru.
Czekolove wiśniowe
Mus z czerwonej porzeczki z dodatkiem mięty. Składniki: Przecier z czerwonej porzeczki 78%, cukier trzcinowy, substancja żelująca - pektyny.
Czerwony tandem
Dżem morelowy to bogate źródło witaminy witaminy A, C, E oraz potas, błonnik, tłuszcze i węglowodany. Dodatkowo, owoce są godnym źródłem beta-karotenu i zeaksantyny, z których wszystkie są silnymi przeciwutleniaczami, pomagającymi zwalczać wolne rodniki w organizmie.
Dżem morelowy
Dżem truskawkowy wytworzony jest z tradycyjnej polskiej odmiany Senga Sengana o niepowtarzalnym aromacie i smaku, idealna odmiana do przetworów. Posiada naturalny, owocowy smak i to bez dodatku konserwantów i zagęszczaczy.
Dżem truskawkowy
Dżem z czarnej porzeczki wytworzony został tylko z polskich porzeczek. Czarna porzeczka bogata jest w przeciwutleniacze w tym witaminę C. Dżem nie zawiera konserwantów oraz zagęszczaczy.
Dżem z czarnej porzeczki
Dżem z czerwonej porzeczki posiada bogaty i niepowtarzalny smak i aromat. Będzie niezawodnym wyborem dla osób, które poszukują słodkiego smaku bogatego w przeciwutleniacze w tym witaminę C. Nie zawiera konserwantów i zagęszczaczy.
Dżem z czerwonej porzeczki
Borówka doskonale komponuje się ze smakiem mięs, drobiu, serów, a także fantastycznie smakuje w deserach. Borówki Runoland pochodzą wyłącznie z lasów, w których nie stosowano chemicznych oprysków. Ekologiczne borówki brusznica (Vaccinium vitis-idaea), ekologiczny cukier trzcin...
Ekologiczna borówka do mięs, serów i deserów